31 de juliol del 2013

Neix l'associació literària En Negre, per vetllar per la novel·la negra en català

[80 grams, 31 de juliol de 2013]



Acaba de néixer En Negre, una nova associació formada per escriptors, editors, llibreters, aficionats i lectors amb una passió comuna: la literatura del gènere negre en totes les seves variants i feta en llengua catalana. 

Es tracta d'una iniciativa d'Àlex Martín, Anna Maria Villalonga i Sebastià Bennasar i neix amb els següents objectius: defensar i promoure la literatura negra en llengua catalana, desenvolupar accions de suport a aquest gènere, estimular la investigació universitària, desenvolupar una xarxa estable d'activitats promocionals i de debat, i dur a terme aquestes activitats a Cataunya però també a altres indrets de llengua catalana. 

El primer pas de l'Associació ha estat la creació d'un premi de novel·la negra en memòria d'Agustí Vehí, autor figuerenc que va morir fa pocs mesos. Tots els que vulguin participar en el premi, poden enviar originals fins el 15 d'octubre a associacioennegre@gmail.com. El veredicte es donarà a conèixer durant el segon festival Tiana Negra, al febrer de 2014. 

:. Més informació de l'Associació i del premi al bloc de l'associació:  http://ennegre.wordpress.com/


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Google Analytics Alternative